Luiza F1

Luiza F1

Bime me zhvillim mesatar me prodhim shume te hershem dhe te larte.
Fruti ka forme piramidale dhe arrin permasat 15-17 cm gjatesi dhe 6-7 cm gjeresi dhe zakonisht perfundon me maje.Fruti ka ngjyre te shndritshme jeshile te hapur, eshte i shijshem dhe peshon 140-160gr.  Rekomandohet per kultivim ne sera,tunele dhe ne fushe te hapur. Rekomandohet te zbatohet nje teknologji bashkekohore.