KREU

Partneri juaj më i mirë në kujdesin e plotë të bimës.

Që nga 1998, duke ndihmuar fermerët të zgjidhin të gjitha problemet në përkujdesjen ndaj bimës në çdo fazë, nga fara e deri në frut.

Katalog të gjërë produktesh nga markat më prestigjoze ndërkombëtare për të mbuluar çdo nevojë të bimës

Zgjedhjet e farave hibride më të mira e të suksesshme në treg

Lider në cilësi dhe përkushtim ndaj inovacionit dhe prodhimtarisë

IMG_6274-500x550

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 1998, ALBASEED SH.P.K. është një kompani bujqësore lider në Shqipëri. Fokusi ynë kryesor është importimi dhe shitja me shumicë e një game të larmishme të inputeve bujqësore, duke përfshirë farat hibride, pesticidet, plehrat kokrrizore dhe kristalore dhe më shumë. Gjatë viteve, ne kemi përfaqësuar me krenari kompani të njohura globale si SYNGENTA, HAIFA, TRADECORP, PHYTOTHREPTIKI, ndër të tjera.

 

Ndërsa ne evoluojmë vazhdimisht, ALBASEED ka vendosur vëmendjen e saj në kërkimin shkencor dhe eksperimentimin, duke synuar optimizimin e kushteve të kultivimit për fermerët shqiptarë. Qëllimi ynë është të identifikojmë hibridet më të përshtatshme, duke çuar në rezultate të suksesshme në kulturat si domatet, kastravecat, specat, shalqinjtë, pjeprin e shumë të tjerë . Për më tepër, ne ofrojmë plehra kimike, preparate
speciale për ushqimin e bimëve dhe programe gjithëpërfshirëse për kultivim dhe ushqyerje.

 

Me një përkushtim ndaj përvojës, integritetit, saktësisë dhe komunikimit të vazhdueshëm me fermerët, ne jemi kthyer në një forcë udhëheqëse në sektorin e bujqësisë në Shqipëri.

 

Përkushtimi ynë për të rritur produktivitetin në punën e fermerëve nënvizon pozicionin tonë si partneri më i mirë i fermerit në Shqipëri.

Produktet

Mbuloni të gjitha nevojat e bimës tuaj me AlbaSeed,

që nga përzgjedhja e farës dhe përkujdesjen ndaj bimës deri në prodhim

Çfarë ofrojmë ne?

seeds
FARA

Domate, Katravec, Shalqi, Spec, Kungull, Lulelakër, Brokoli, Sallatë nga kompanitë më të njohura Syngenta ,Agrodeal etj.

pesticide
PESTICIDE

Ne përpiqemi të parashikojmë dhe kuptojmë nevojat aktuale dhe ato të ardhshme të klientëve tanë dhe kjo na mundëson të ofrojmë zgjidhje të cilësisë së lartë me produktet më të mira nga Syngenta,Basfi dhe Vioryl S.A.

sand
PLEHERUES

Kemi cilësinë më të mire dhe më të garantuar të produkteve bujqësore nga kompanitë më prestigjoze të botës si Haifa Ltd., Phytothreptiki S.A.,DeltaChem GmbH, Valagro Spa, Tradecorp S.A., Futureco BioScience.

KONSULENCE

Konsulencë për përdorimin e çdo produkti duke i dhënë klientit tonë siguri dhe garanci në çdo hap.

Partnerët tanë

Përfaqësojme me krenari kompani si:

Galeria

Pse Albaseed?

Aty ku përkushtimi ndaj cilësisë dhe garantimi i rezultatit është misioni ynë.

Produkte të cilësisë së lartë, të provuara dhe të besueshme për të përmbushur
nevojat e fermerëve me performancë të lartë.

Kulturë të theksuar të përkushtimit ndaj klientit, duke siguruar mbështetje të
personalizuar dhe këshillim ekspert për të gjithë fermerët tanë.

Në krye të inovacionit dhe zhvillimit të qëndrueshëm në sektorin bujqësor, duke
përdorur teknologji të fundit për të rritur efikasitetin dhe prodhimtarinë e bimës.

Besimi juaj tek puna jonë është vlerësim dhe prioritet i yni.