Shop

Tradecorp CA

Zgjidhja më efektive për të korrigjuar mangësitë e kalciumit

TRADECORP CA është një korrigjues i mangësive tek bima. Kalcium 100% i qëndrueshëm dhe i mbrojtur, pa ndërveprim. Tretshmëri totale e kalciumit dhe asimilimi i shpejtë. Ofron komoditetin e lehtësisë dhe rehatisë maksimale në manovrim. E pasur me aftësinë e shpërbërjes së menjëhershme. Procesi i sintezës së agjentit kelatues dhe teknologjia përfundimtare e reaksionit kimik të përdorur nga Tradecorp garantojnë kelimin e plotë; duke siguruar mbrojtje maksimale të kalciumit nga agjenti kelues. Rekomandime të përgjithshme: Fazat fillestare të ciklit të korrjes janë koha më e mirë për të kryer aplikime parandaluese. Dozat janë të ndryshueshme sipas mungesës, nevojës dhe zhvillimit të kulturës.

 

Description

Oksid Kalciumi (CaO) EDTA i tretshem ne uje 14%
Azot (N) 7.26%