Shop

Calitech

Formulim me përmbajtje të lartë kalciumi

Calitech është një formulim me përmbajtje të lartë kalciumi që përdoret vecanërisht për parandalimin dhe shërimin e deficenses së kalciumit në bimë. Azoti Magnezi dhe mikroelementet që përmban, ndihmojnë thithjen më të mirë të kalciumit nga bimët.Calitech mund të përzihet me shumicën e plehrave dhe pesticideve përvec vajrave minerale, fosfiteve, fosfateve,si dhe atyre me PH të larte. Keshillohet të bëhet një provë e vogël para përdorimit. PERIME: 5-6 trajtime me dozë 200-300 ml/dynym nga formimi i frutave të para dhe cdo 12-15 ditë. PEME FRUTORE, AGRUME, ULLI GHE VRESHTA: 4-6 spërkatje me 200-300 ml/100 litra ujë cdo 10-15 ditë. LULE DHE PEME ZBUKURUESE:100-250 ml/100 litra ujë cdo 15-20 ditë. TRAJTIMET NE TOKE: Për të gjitha kulturat 1-2 lit/dynym.

Description
L-aminoacide te lira5.72%
Azot Total6.11%
Oksid Kalciumi10%
Bor (B)0,25%