Shop

Coloreleo

Biostimulant për nxitjen e ngjyrës së frutave

COLOREO është një biostimulant natyral i aftë për të nxitur ngjyrosjen e frutave. Falë përbërjes së tij ekskluzive, ai përmirëson natyrshëm ngjyrat e kuqe, portokalli ose të verdhë përmes induksionit të sintezës së pigmentit, duke përfunduar pjekjen natyrale të frutave pa ndryshuar konsistencën dhe ruajtjen e tyre. Coloreo gjithashtu zvogëlon prodhimin e klorofilit (të lidhur me ngjyrën e gjelbër) gjithashtu të pranishme në frutat e pjekura, duke lejuar ekzaltim më të madh të pigmenteve të ngjyrosura. Aplikimi gjethor i Coloreo në fazën përfundimtare të zhvillimit të frutave gjithashtu rrit përmbajtjen e sheqerit dhe në përgjithësi kontribuon në bërjen e korrjes më uniforme të shkaktuar nga një ngjyrë homogjene. Rrit cilësinë e frutave duke përmirësuar ngjyrën dhe nxit pjekjen pa e zbutur frutin. Përmirëson ngjyrën e frutave pa përdorimin e substancave sintetike dhe/ose hormoneve.

Description

Azot total (N) 2.3%
Oksidi i kaliumit (K2O) i tretshëm në ujë 6.2%
Manitol 0.65%
Aminoacidet e lira 6.5%