Shop

Disper Bloom

Stimulant i lulëzimit dhe frutifikimit

DISPER BLOOM GS është një formulim i dendur stimulues, që përmban një gamë të gjërë stimulantesh, i programuar për përmirësimin e lulëzimit dhe frutifikimit të kulturave. DISPER Bloom GS është në formë KOKRIZASH totalisht të tretshme në ujë dhe ështe i lehtë në përdorim dhe i përshtatshem për të gjitha sistemet e vaditjes dhe spërkatjes meqënëse nuk përmban pluhur dhe nuk krijon precipitime ose ngurtësime. DISPER Bloom GS është një produkt i garantuar që është në gjëndje të aktivizojë bimën nëpërmjet rrugëve të ndryshme metabolike. Kjo realizohet duke përmirësuar hapjen e luleve dhe gjerminacionin e pjalmit. Ndihmon frutifikimin e mirë dhe rritjen e frutave si dhe rrit rezistencën e bimëve në periudha stresi. Rekomandohet që trajtimet të fillojnë para lulëzimit. SPERKATJE: 1-3 trajtime me 50-200gr/100 litra ujë, cdo 7- 10 ditë. VADITJE: 2-3 trajtime me 50-200 gr/dynym, cdo 7-10 ditë. Mos e perzieni me vajra ose produkte me reaksion acid.

Description

Ekstrakt algash 26.3%
Aminoacide te lira 8%
Fosfor (P2O5) 4.3%
Potas (K2O) 4.8%
Zink (Zn EDTA) 1.71%
Bor (B) 0.85%
Molibden (Mo) 0.27%
Vitamina (grupi B) 0.30%
Polisaharide 5.5%