Shop

Haifastim Calmaster

Formulimi i kelatit të kalciumit të biodegradueshëm

HAIFA CALMASTER është një formulim me përmbajtje të lartë kalciumi që përdoret vecanërisht për parandalimin dhe shërimin e deficiensës së kalciumit në bimë. Ndihmon shumë në rritjen e frutit dhe rezistencat e tyre ndaj carjes dhe kohëzgjatjes pas vjeljes. Kalciumi i keluar me Acidin aspartic në përmbajtje, ndihmon në përthithjen më të mirë të kalciumit nga bimët. Forconi membranat qelizore të frutave me teknologjinë më efikase dhe të qëndrueshme të kalciumit (Ca). Efikasitet i lartë i Ca për shkak të përthithjes dhe asimilimit të shpejtë, përzierjes së lartë dhe stabilitetit të pH. Aplikoni gjatë periudhave te marrjes së lartë dhe aktivitetit fotosintetik më intensiv. Ne i rekomandojmë fermerët të kërkojnë ndihmë nga agronomi i tyre për të rregulluar situata te vecanta dhe për të shmangur mbifertilizimin. Doza: Kulturat bujqësore: Ne te gjitha perimet dhe pemishtet, doza: 150-300 g/100 litra uje.

Description

Oksid Kalciumi (CaO) 10%
(Ca) keluar me LAspartic Acid 10%
Azot organik 4.5%