Shop

Trafos K

Formulim përmbajtje të lartë fosfori dhe potasi

TRAFOS K është një formulim i lëngshëm transparent me përmbajtje të lartë fosfori dhe potasi dhe përdorimi i tij këshillohet të bëhet me spërkatje gjethore ose nëpërmjet sistemit të vaditjes gjatë gjithë ciklit të kultivimit kur kushtet agronomike dhe klimatike e diktojnë. Përdorimi i TRAFOS K rrit rezistencën e bimëve ndaj sëmundjeve dhe rrit rezistencën e sistemit rrënjor dhe kercellit ndaj Fitofthores e Vrugut si dhe parandalon kalbëzimin e qafës së rrënjeve.  PERDORIMI ME SISTEMIN E VADITJES AGRUME, PEME FRUTORE, ULLI: Bëjme 2 trajtime duke përdorur 500-1000 ml/dynym në cdo trajtim. PERIME: Bëjme 2 trajtime duke përdorur 0,5-1 liter/dynym në cdo trajtim. SPERKATJE GJETHORE: Agrume, pemë frutore, vreshta : 200-300 ml/100 litra ujë. Domate, bostanore etj : 200-300 ml/100 litra ujë.

Description

Anhidrid fosforik i tretshem ne uje 30%
Oksid potasi i tretshem ne uje 20%