KUSH JEMI

Kompania lider në fushën e bujqësisë në Shqipëri që nga viti 1998.

Cilësi dhe inovacion, për t’i ofruar fermerit dhe konsumatorit vendas vetëm më të mirën

Përfaqësues në Shqipëri të kompanive më prestigjoze ndërkombëtare

Pasion & Dituri

IMG_6274-500x550

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 1998, ALBASEED SH.P.K. është një kompani bujqësore lider në Shqipëri. Fokusi ynë kryesor është importimi dhe shitja me shumicë e një game të larmishme të inputeve bujqësore, duke përfshirë farat hibride, pesticidet, plehrat kokrrizore dhe kristalore dhe më shumë. Gjatë viteve, ne kemi përfaqësuar me krenari kompani të njohura globale si SYNGENTA, HAIFA, TRADECORP, PHYTOTHREPTIKI, ndër të tjera.

 

Ndërsa ne evoluojmë vazhdimisht, ALBASEED ka vendosur vëmendjen e saj në kërkimin shkencor dhe eksperimentimin, duke synuar optimizimin e kushteve të kultivimit për fermerët shqiptarë. Qëllimi ynë është të identifikojmë hibridet më të përshtatshme, duke çuar në rezultate të suksesshme në kulturat si domatet, kastravecat, specat, shalqinjtë, pjeprin e shumë të tjerë . Për më tepër, ne ofrojmë plehra kimike, preparate
speciale për ushqimin e bimëve dhe programe gjithëpërfshirëse për kultivim dhe ushqyerje.

 

Me një përkushtim ndaj përvojës, integritetit, saktësisë dhe komunikimit të vazhdueshëm me fermerët, ne jemi kthyer në një forcë udhëheqëse në sektorin e bujqësisë në Shqipëri.

 

Përkushtimi ynë për të rritur produktivitetin në punën e fermerëve nënvizon pozicionin tonë si partneri më i mirë i fermerit në Shqipëri.

Pse Albaseed?

Aty ku përkushtimi ndaj cilësisë dhe garantimi i rezultatit është misioni ynë.

Produkte të cilësisë së lartë, të provuara dhe të besueshme për të përmbushur
nevojat e fermerëve me performancë të lartë.

Kulturë të theksuar të përkushtimit ndaj klientit, duke siguruar mbështetje të
personalizuar dhe këshillim ekspert për të gjithë fermerët tanë.

Në krye të inovacionit dhe zhvillimit të qëndrueshëm në sektorin bujqësor, duke
përdorur teknologji të fundit për të rritur efikasitetin dhe prodhimtarinë e bimës.

Besimi juaj tek puna jonë është vlerësim dhe prioritet i yni.