Shop

Copper PRO

Pleh i lëngshëm biostimulant me bakër të aktivizuar

COPPER PRO mobilizon mbrojtjen natyrore të bimës së spërkatur. Ofron rezistencë sistemike me sintezën “de novo” të metabolitëve. Duke zotëruar një aktivitet të fortë sistemik translaminar dhe sistematik , ai mund të udhëtojë në të gjitha pjesët e bimës. Copper-pro është një formulim fertilizues i bazuar në bakër aktiv . Përdoret në kombinim me fungicide për
të përmirësuar efikasitetin e tyre. Copper-pro shërben në ushqimin e bimëve duke aktivizuar sintezën e sheqernave, enzimave, hormoneve, aldehideve, taninave dhe flavonoideve. Kontribuon në rritjen epërmbajtja e klorofilit.
Luleshtrydhet: Përdoreni me 3 deri në 5L/ton si përforcues për ngjitjen e frutave. Mbështet për rezistencë ndaj kalbjes. Rrush pa fara, manaferra dhe boronica: Me 3 deri në 5L/ton zgjat jetën e frutave, stimulon taninën dhe sintezën e flavonoideve. Spërkatja ndihmon për rezistencë ndaj kalbjes. Peme frutore : Me 3 deri në 5L/ton. Parandalon rënien e frutave, rrit sheqernat dhe taninet dhe stimulon sintezën e citokininës. Pemë guri (Pjeshkë, kumbulla, qershi, kajsi, agrume: me 3 deri në 5 litra /ton. Parandalon rënien e frutave , rrit sheqernat dhe fenolike dhe
përmirëson shijen. Perime (domate, kastravec, shalqi, spinaq,lakër, lulelakër, karrota): Spërkatje me mbështetje 3 deri në 5L/ton për rezistencë ndaj kalbjes, për sintezën e taninave, flavonoideve dhe sheqernave.

Category:
Description
Bakri (Cu)1.2%
Aminoacidet3%