Shop

Photostrade CA

Solucion ushqyes N-P-(Ca) 3-23,6 (Ca-4,3)

PHOSTRADE CA është një solucion fosforik i koncentruar që përmban Fosfor dhe Kalcium dhe përdoret me spërkatje gjethore pas formimit të frutave dhe në rritjen e tyre. Përdorimi gjethor lejon aplikimin e fosforit në momentin e përshtatshem dhe nga ana tjetër përmbajtja e kalciumit në këtë produkt përmirëson cilësine e frutave, por njëkohësisht thithja e kalciumit favorizohet nga prezenca e fosforit dhe azotit. Përdorimi i këtij preparati parandalon simptomat e karencave ndërkohe që shton cilësine dhe rezistencën në konservim. Frutikulturë: Doza e pergjithme për spërkatje gjethore është 0,6-1 liter/dynym. (100 litra ujë). Rekomandojmë kryerjen e 3-5 aplikimeve duke filluar nga rritja e frutave dhe 1-2 aplikime në ndryshimin e ngjyrës me një interval midis trajtimeve 7-14 ditë. Luleshtrydhe: 3 aplikime me 1 liter/dynym, nga fillimi i lulëzimit me një interval 15 dite. Patate: 1,5 litra/dynym, në kohën e formimit të tubereve. Misër: 6-10 litra/ha në fazën e 6-8 gjetheve. Kultura të tjera perimore: 300-500 ml/dynym.

Description

Azot Total (N) 3%
Anhidrid fosforik (P2O5) tretshem ne uje 23.6%
Oksid Kalciumi i tretshem ne uje 4.3%