Shop

Boramin CA

Produkt special me Aminoacide, Kalcium, Bor dhe Azot

BORAMIN Ca është një produkt special që përdoret për përballimin e mungesës së kalciumit dhe borit. Mund të përdoret në të gjitha kulturat me përjashtim të kumbullës. Permban L – aminoacide të cilat krijojnë bashkime chelatike me metalet dhe kështu thithen shumë më lehtë nga bimet. Perdorimi mund të bëhet me spërkatje gjethore ose nëpërmjet vaditjes me pika. Nderhyrjet fillojne nga fillimi i lidhjes se frutave deri ne pjekje.  SPERKATJE GJETHORE: Këshillohen 2 – 3 ndërhyrje cdo 15 ditë me dozën 300 – 500 cm3/100 litra ujë. Duhet të bëhet lagie e plotë e bimes. ME VADITJE: Bëhen 2 – 3 ndërhyrje me 800 – 1500 cm3/dynym. Doza varet nga intensiteti i karencës. PERZIERJA Perzihet me shumicën e plehrave dhe produkteve të mbrojtjes së bimëve pervec vajrave minerale, squfurit, preparateve me bazë bakri dhe atyre shumë alkalike.

Description
L-aminoacide te lira5.72%
Azot Total6.11%
Oksid Kalciumi10%
Bor (B)0,25%