Shop

Photostrade ZN

Solucion ushqyes P-K- (Zn) 28-5- (9)

PHOSTRADE ZN është një solucion fosforik i koncentruar që përmban fosfor dhe zink lehtësisht të asimilueshme. Përdorimi i tij këshillohet për kulturat që kanë kërkesë për zink. Formulimi i tij ndihmon thithjen e zinkut edhe në temperaturat e ulta dhe disponimi i tij total ne terren eviton reaksionet dhe bllokimet duke realizuar një efekt të shkëlqyer starteri. Formulimi i tij krijon mundësine e thithjes direkte nga fara pa influencuar negativisht në energjinë mbirëse të farës ose të fidanit.

Aplikim direkt mbi rrjeshtin e mbjelljes ose të transplantimit duke përdorur lokalizues specifik:
Misër (për kokërr ose për forazh), fasule, patate, domate, panxhar: 15l/ha.

Spërkatje gjethore:
Kultura barishtore: 3-5 l/ha.
Pemë frutore: 3-6 l/ha.

Description

(P2O5) i tretshem ne uje 28%
Oksid potasi i tretshem ne uje 5%
Zink (Zn) i tretshem ne uje 9%