Shop

Acaridoil 13SL

Insekticid-akaricid për spërkatje gjethore

ACARIDOIL 13 SL është insekticid-akaricid për spërkatje gjethore në kulturat bujqësore dhe bimet zbukuruese. Në kulturat e agrumeve, limonat, portokallet dhe mandarinat, lufton insekte sic janë Flutura e bardhë (Aleurothrixus flocossus) Afidet, Tripset (Thrips spp.) Breshkezat dhe Merimangat.
Aplikimi bëhet me paraqitjen e insektit dhe përsëritet sipas nevojës në dozën 1900 ml/100 litra ujë në intervalin kohor prej 4/7-10 ditë. Tek pemët drurore, lajthi, arrë dhe bajame, lufton insekte sic janë Afidet (Aphis spp.) Tripset (Drepanothripsreuteri) dhe Breshkezat. Aplikimi bëhet me paraqitjen e insektit dhe përsëritet sipas nevojës në dozën 1900 ml/100 litra ujë në intervalin kohor prej 4/7-10 ditë.
Në kulturat e pemëve frutore si molla, dardha, pjeshka, nektarina etj., lufton insekte si Afidet (Aphis spp.), Breshkezat (Diaspididae), Tripset, Pleshti (Psylla pyri) dhe Merimangat.
Aplikimi bëhet me paraqitjen e insektit dhe përsëritet sipas nevojës në dozën 1900 ml/100 litra ujë në intervalin kohor prej
4/7-10 ditë. Tek perimet në fushë të hapur dhe serë si domate, kastravec, fasule, bizele, lakër etj., lufton insekte sic janë Krahëbardha, Afidet, Bemisia, Tuta absoluta, Chlorochroa sp.
Tripset dhe Merimangat. Aplikimi bëhet me paraqitjen e insektit dhe përsëritet sipas nevojës në dozën 1500-1900 ml/100 litra ujë në intervalin kohor prej 4/7-10 ditë.

Category:
Description
Acidet yndyrore të
kaliumit
13%
Vajra vegjetale + Vajra esenciale