Shop

Poly-Plant

Seri plehrash kristalore të pasura me aminonoacide, i tretshëm 100% në ujë

Linja e plehrave POLY- PLANT janë rezultate të një përzgjedhja të kujdesshme të lëndëve të para me pastërti dhe tretshmëri të lartë, pH i ulët, mungesë të klorurit dhe diuresë dhe prani të mikronutrientëve të keluar EDTA. Këto karakteristika e bëjnë serinë e plehrave të tretshëm në ujë Grow-Plant & Kristal, të besueshëm dhe cilësore si mjete ushqyese në pemëtari në kulturat e jashtme dhe serë. Ato furnizojnë të mbjellat me të gjithë lëndët ushqyese të nevojshme, merren drejtpërdrejt me mungesën e mundshme të lëndëve ushqyese, treten shpejt në ujë dhe karakterizohen nga fleksibilitet i lartë, pasi ato janë të disponueshme në lloje dhe raporte të ndryshme. Përveç karakteristikave të mësipërme, diapazonet e mësipërme të plehrave janë pa klorur, natrium, metale të rënda dhe diure. Përveç kësaj, ato mund të aplikohen si nëpërmjet sistemeve të ujitjes në të gjitha llojet e dherave, ashtu edhe me aplikim me gjethe.

Description

Formulat
20-20-20 + TE
24-8-24 + TE
15-10-30 + TE
12-48-8 + TE
16-8-24 + TE