Shop

Turbo Root

Biostimulant që përmban acide humike, aminoacide të lira & mikroelemente NPK

TURBO ROOT është një pleh i plotë fillestar dhe rigjenerues i rrënjëve që përmban acide humike dhe fulvic për të stimuluar zhvillimin e imët të rrënjëve duke përmirësuar karakteristikat fizike, kimike dhe biologjike të tokës. Aminoacidet e lira L-α ndihmojnë në stimulimin e mbirjes dhe rritjes së rrënjëve, ndërsa reduktojnë stresin e bimëve, siç është shoku i transplantit. Një përqendrim i lartë i fosforit (P) dhe kaliumit (K) inkurajon më tej zhvillimin e fortë të rrënjëve dhe kërcellit, duke siguruar krijimin e shkëlqyer të të korrave, edhe në kushte të pafavorshme. Turbo Root rekomandohet në të gjitha kulturat gjatë fazave fillestare të ciklit vegjetativ dhe gjithashtu mund të aplikohet sa herë që dëshironi rigjenerimin e rrënjëve. Përqendrim i lartë i PK, mikroelementeve, acideve humike dhe aminoacide, të dizajnuara për të gjitha kulturat, për rritje dhe zhvillim më të mirë të rrënjëve, së bashku me ushqim të ekuilibruar.

Description

Ekstrakt total i humusit 7.2%
Acide humike 5.76%
Acidet fulvike 1.44%
Aminoacidet e lira 3.54%
Azot total (N) 2.8%
Fosfat (P) 3.05%
Kaliumi (K) 4.46%
Hekuri (Fe) EDDHA 0.017%
Mangani (Mn) EDTA 0.10%
Zink (Zn) 0.05%