Shop

Albafert PLUS

Linja e plehrave kristalore të pasura me aminonoacide, acide fluvike & alga

Plehrat kristalore të linjës PLUS “Made in Albania” shënojnë një revolucion në kujdesin për bimët. Me një formulë të avancuar që kombinon elemente bazë në formacione të ndryshme, ato ofrojnë një zgjidhje të plotë për nevojat e të gjitha kulturave në të gjitha fazat e rritjes. Përmbajtja e tyre të pasur me mikroelemente, duke përfshirë aminoacide, acide fulvike dhe algë Ascophyllum Nodosum-SW, e bën këtë produkt të dallueshëm në treg. Me mbi 50 analiza tokë serash, plehrat kristalore PLUS shfaqin një përmirësim të ndjeshëm në strukturën e tokës, ndihmojnë në fuqizimin e sistemit rrenjor dhe lulezimin, dhe rikthejnë floran bakteriale të tokës. Përveç kësaj, ato rrisin rezistencën e bimeve ndaj stresit dhe promovojnë rikthimin e tyre në gjendje normale. Përdorimi racional i kësaj linje të plehrave siguron një mbulim të plotë të nevojave të bimëve në të gjitha fazat e rritjes, duke sjellë rritje të ndjeshme në rendimentin dhe cilësinë e prodhimit. Plehrat kristalore te linjes PLUS perdoren vetëm nëpërmjet sistemit të vaditjes. Doza e përgjthshme e përdorimit është 0,5 kg/1 m3 uje vaditjeje.

Description

Formulat
10-42-10 + 5.5 % TE
18-18-18 + 5.5 % TE
22-7-22 + 5.5 % TE
18-9-27 + 5.5 % TE
9-15-27 + 5.5 % TE
14-0-30 + 10 CaO + 5,5 % TE
14-9-21 + 4 CaO + 2 MgO + 5,5 % TE