Shop

Haifastim Rally

Përmirësues i rezistencës ndaj kushteve ekstreme të motit

HAIFASTIM RALLY e përbër nga forma e përqendruar e molekulës osmoprotektive natyrore (glicinë-betainë) që mbron bimët nga kushtet ekstreme të motit (stresi abiotik) dhe e mbron nga ndikimi i ketij stresi negativisht në prodhim. HaifaStim Rally është një produkt ushqimor i krijuar posaçërisht për të reduktuar efektet negative të shkaktuara nga disa kushte stresuese. Ai përmirëson fotosintezën edhe në kushte ekstreme mjedisore. HaifaStim Rally përmban një përzierje të mikroelementeve, me një sistem të ri formulimi i cili jep një avantazh për të depërtuar në sistemin gjethor lehtësisht dhe pa asnjë përpjekje. Kjo teknologji është një mjet i fuqishëm për t’i rezistuar stresit abiotik, i cili mes lëndëve ushqyese të kombinuara posaçërisht mund të përmirësojë rritjen e të korrave në kushte ekstreme, si temperatura e lartë ose e ulët, përmbytjet ose thatësirat, kripësia e lartë, etj. Pluhur i tretshëm që aplikohet kryesisht nëpërmjet spërkatjes gjethore dhe me ujitje. I përshtatshem në të gjitha kulturat bujqësore. Doza e përdorimit 100-300 gram/100 Liter ujë.

Description

Azot (N) 12%
Azot organik (N) 12%
Karbon organik (C) 51%
Glicinë-Betainë 97%