Shop

Wetcit NEO

Asistues me një kombinim unik për të përmirësuar vetitë e përhapjes dhe depërtimit

WETCIT NEO është një adjuvant me një kombinim unik përbërësish (Teknologjia ORONEO) që redukton në mënyrë drastike tensionin sipërfaqësor të ujit, duke prodhuar pika uniforme të përzierjes kur aplikohet. WETCIT NEO është projektuar për përdorim në përzierjet e rezervuarëve me shumicën e agrokimikateve të regjistruara për përdorim në bujqësi, hortikulturë dhe prodhimin e terrenit. Çfarë është teknologjia ORONEO®: Teknologjia ORONEO përfshin një përzierje unike të vajrave botanikë, surfaktantëve të pronarit dhe përbërësve të tjerë. Tretësit tanë me bazë bimore shtypen në të ftohtë dhe nxirren nga një nënprodukt i industrisë bujqësore dhe janë, për rrjedhojë, një burim plotësisht i rinovueshëm dhe natyror. Kjo metodë ekstraktimi siguron tretës shumë të qëndrueshëm që janë më të sigurt për fermerin, bimët dhe mjedisin . Ato lejojnë një shumëllojshmëri të gjerë përzierjesh tankesh të përputhshme me portofolin tonë ndihmës.

 

Description

Alkol Ethoxylate 8.15%