Shop

Biimore

Biostimulant ultra-efikas i marrë nga një fermentim bimor ekskluziv

BIIMORE është rezultat i procesit të fermentimit bakterial të melasës së kallamsheqerit nga soji ynë i Corynebacterium glutamicum, në kushte të krijuara posaçërisht për të prodhuar një Biostimulant natyral për përdorim në bujqësi. Si rezultat, Biimore është i pasur me komponime parësore dhe dytësore, ndërsa në të njëjtën kohë nuk përmban mikroorganizma apo baktere të gjalla. Biimore është i përshtatshëm për një gamë të gjerë kulturash ku një dozë ultra e ulët është e mjaftueshme për të çliruar potencialin e të korrave tuaja, veçanërisht nëpërmjet rritjes dhe zhvillimit të frutave. Të korrat me cilësi të lartë dhe produktiviteti maksimal arrihen kur aplikohet nga grumbullimi i frutave deri te fryrja dhe zhvillimi i hershëm i frutave në fruta ose perime, dhe nga faza e mesme vegjetative në drithëra dhe sojë. Përmirëson zhvillimin e frutave dhe rrit cilësinë e tyre. Prodhim me cilësi më të mirë, veçanërisht për eksport. Rendiment dhe fitim total më i lartë.Lehtë për t’u përdorur: dozë ulët / hektar.

Description

Total Azot (N) 5.5%
Amino Acid Glutamine 20%