Shop

Ampligo

Insekticid me spektër të gjerë, kundër një game të gjërë insektesh në shumë kultura

Ampligo është një insekticid i gjeneratës së re – me spektër të gjerë, që siguron eliminim të shpejtë kundër dëmtuesve lepidoptera në një gamë të gjerë kulturash dhe ka fikasitet afatgjatë kundër dëmtuesve. Spektër i gjerë, ul aktivitetin kundër dëmtuesve kryesorë të synuar. Kontroll Ovi-Larvicidal – Vret si vezët ashtu edhe larvat, duke kontrolluar kështu popullsinë e dëmtuesve. Kontroll me kohëzgjatje më të gjatë, duke minimizuar spërkatjet me insekticide – mbetet aktiv për një periudhë më të gjatë për shkak të teknologjisë zeon. Efektive në të gjitha fazat e insektit.Ampligo siguron aktivitetin Knockdown kundër shumicës së fazave të jetës së insekteve si vezët, larvat dhe të rriturit. Gjithashtu siguron mbrojtje afatgjatë për
shkak të teknologjisë unike Zeon, duke minimizuar kështu dëmtimin e ushqimit dhe humbjet ekonomike.
E përshtatshme për kulturat e domates, sallatës, lakrës dhe brokolit me dozë 40 ml/dynim. Në kulturën e patates trajtimi bëhet në dozën 30 ml/dynim.

Category:
Description
Lambda Cyhalothrin50 g/l
Cholantraniliprole100 g/l