Shop

Violante F1

Hibrid me rendimente shume te larta.
• Koker e forte cilesore me ngjyre te kuqe te ndezur 210 -250gr (long shelf- life).
• Uniformitet i larte i kokrave.
• Lidhje e shkelqyer kokrash ne temperatura te larta.
• Bime me zhvillim mesatar.
• Rekomandohet nje nivel i larte dhe konstant pleherimi.
• Eshte hibrid me cikel te hershem i pershtatshem per kulturen e pare dhe te dyte.
• Violante F 1 eshte rezistente ndaj: verticiliozes (V), fuzariozes (F 2 ), virusit te mozaikut te
duhanit (ToMV) dhe NEMATODAVE.

 

Categories: ,