Shop

Alfen F1

Mesatarisht e hershme 135 ditesh. Ne Itali ne eksperimentet e publikuara ne revisten Informatore Agrario dha rezultatet me te mira nga te gjitha hibridet e provuara ne kategorine e saj. Koka eshte e madhe 2-2.5 kg, Ka ngjyre te bardhe te shkelqyer, forme te rrumbullaket pak te shtypur dhe ruhet per nje kohe te gjate. Koka mbulohet plotesisht nga gjethet deri ne masen 2 kg gje qe realizon cilesi te larte fruti. Bima ka zhvillim te fuqishem dhe ngjyre jeshile te erret. Eshte shume rezistente ndaj semundjeve dhe sidomos ndaj vrugut. Rekomandohet per mbjellje ne fushe te hapur per tregun e brendshem, per eksport dhe industri.

 

Categories: ,