Shop

Amerigo F1

90-100 dite. Kultivohet per vjelje ne muajt Shtator deri ne Mars. Fruti eshte i madh me ngyre te bardhe te shkelqyer, i rrumbullaket dhe rruhet per nje kohe te gjate. Madhesia e frutit 1.3 – 2 kg. Bima ka qendrim vertikal, zhvillim te fuqishem dhe gjethet kane ngjyre jeshile te erret.Ka mbulim shume te mire te kokes.Eshte rezistente ndaj vrugut. Kultivohet ne fushe te hapur per tregun e brendshem, per eksport dhe per perdorim industrial.

 

Categories: ,