Shop

Clodin F1

Hybridi : CLODIN F1
Tipi: Determinate
Madhësia e frutit: 250-300 gram
Ngjyra e frutit: E kuqe e ndezur
Forma e frutit: E rrumbullakët pak e shtypur
Bima : E fuqishme, me mbulim të mire të kokrave
Pjekja : Mesatarisht e hershme
Periudha e kultivimit: Pranverë, Verë, Vjeshtë
Mënyra e kultivimit: Tunele dhe fushë të hapur
Karakteristikat:
Shquhet për lidhje të fuqishme edhe në kushte shumë të vështira,rezistence të lartë ndaj vapës, ngjyrë dhe shije të veçantë.Kokra uniforme, që rruhen për një kohë të gjatë pas vjeljes.Prodhim i lartë dhe i vazhdueshëm

 

Categories: ,