Shop

Cordelia F1

Nje ngjyre jeshile e hapur me nje paraqitje terheqese.Me nje forme cilindrike,me cilesi te larte dhe uniformitet.Prodhim konstant dhe bime e fuqishme.Per te mbjellat sezonale,me se shumti pranvere-vere e vone dhe vjeshte e hershme.
Rezistence:CMV,WMV,ZYMV

 

Categories: ,