Shop

Andromeda F1

75-85 diteshe. Koka eshte e madhe 2-2.5 kg, Ka ngjyre te bardhe te shkelqyer, forme te rrumbullaket pak te shtypur dhe ruhet per nje kohe te gjate. Koka mbulohet plotesisht nga gjethet deri ne masen 2 kg gje qe realizon cilesi te larte fruti. Bima ka zhvillim te fuqishem dhe ngjyre jeshile te erret. Eshte shume rezistente ndaj semundjeve dhe sidomos ndaj vrugut. Rekomandohet per mbjellje ne fushe te hapur per tregun e brendshem, per eksport dhe industri.Ka veti superiore ruajtjen e ngjyres se saj te bardhe edhe ne tejpjekje dhe ne kushte klimatike te disfavorshme.

 

Categories: ,