Shop

Gloria Star F1

90 dite.
Dallohet per rezistencen shume te larte qe ka ndaj te ftohtit,carjes,semundjeve te ndryshme etj.
Keto cilesi i japin mundesine te qendroje ne fushe pa u prishur per nje periudhe kohe 2-3 muaj pas pjekjes pa u demtuar cilesia e kokres.kjo i jep mundesi fermerit te kontrolloje  tregun dhe te vjele kur cmimet jane me te mira.
Koka ka madhesine 5-7 kg eshte e forte dhe shume cilesore.
Rekomandohet per tregun e brendshem dhe per eksport.
Ne provat masive qe u bene ne vitin 2003 ne divjake dha rezultate te shkelqyera.

 

Categories: ,