Shop

Christi F1

Bime me zhvillim mesatar me prodhim shume te hershem dhe te larte.
Fruti ka forme konike dhe arrin permasat 18-23  cm gjatesi dhe 3-5 cm gjeresi. Fruti ka ngjyre te shndritshme jeshile te hapur, eshte i shijshem dhe peshon 120-160gr.
E pershtatshme per kultivim ne pranvere,vere dhe vjeshte.
Rekomandohet per kultivim ne sera,tunele dhe ne fushe te hapur.
Rekomandohet te zbatohet nje teknologji bashkekohore.

 

Categories: ,