Shop

Kevin F1

Hibrid shume i hershem 60-65 ditesh.Forme rrumbullake me peshe 1-1.5 kg.Shije shume te mire.Rekomandohet mbjellja ne tunele dhe ne fusha te hapura.

 

Categories: ,