Shop

El Hayat F1

Hibrid i fuqishëm, me zhvillim gjethor relativisht vertical.
Gjethe te mëdha,ne formë ovale dhe raport shume i mirë i gjetheve me kërcellin.
Gjethe te trasha, me ngjyër jeshile te errët,me shkelqim të vecantë dhe uniformitet.
Qëndrueshmëri e shkëlqyer ne parcelë dhe pas vjeljes.
Rezistencë e larte ndaj lulezimit te parakohshëm dhe temperaturave te larta te verës.
Shquhet per prodhim te lartë dhe cilësor.
Eshtë rezistent ndaj 15 racave te vrugut (1-9, 11-16).

 

Categories: ,