Shop

Kornelia F1

Madhesia e frutit 16-22 x 6-7 cm
Forma e frutit E shtypur
Ngyra e frutit E kuqe e ndezur
Qëndrueshmëria pas vjeljes Shumë e mirë
Prodhimi I vazhdueshëm dhe i qëndrueshëm
Pjekja E hershme
Bima E ekuilibruar, me lidhje perfekte
Periudha e mbjelljes Janar-Prill, Korrik-Gusht
Kultivimi Serrë, Tunele dhe Fushë
Rezistencat: Tm:0-2, TSWV:0
Ka prodhim te lartë, lidhje të vazhdueshme
dhe rruan formën dhe gjatësine e frutit dhe
gjatë periudhës së nxehtë.
Rezistencë shumë të lartë ndaj mungesës se
Kalciumit. Frutat kanë shkëlqim dhe janë të lëmuara

 

Categories: ,