Shop

Rosberg F1

Hibrid shume i hershem 65-70 ditesh.Forme rrumbullake me peshe 1.5-2 kg.Shije shume te mire.Rekomandohet mbjellja ne tunele dhe ne fusha te hapura.

 

Categories: ,