Shop

Palermo F1

Hybridi : PALERMO F1
Tipi: I gjatë (Ducht)
Madhësia e frutit: 33-38 cm
Ngjyra e frutit: Jeshile e errët, e shndritshme
Bima : E fuqishme me ndërnyje të shkurtëra
Periudha e kultivimit: Pranverë, Verë, Vjeshtë
Mënyra e kultivimit: Serra dhe tunele
Rezistencat: HR – CMV, PM (Hiri). IR: DM (Vrugu)
Karakteristikat:
• Fruta cilësorë, të vjaskuar, shumë uniformë
• Ka rezistencë ndaj stresseve
• Prodhim i lartë dhe i vazhdueshëm
• Ndjeshmëri të ulët ndaj vrugut

 

Categories: ,