Shop

Tomas F1

Hibrid shume i hershem tip GALIA.
Bime me zhvillim te fuqishem, me rendiment te larte
shume rezistente,me lidhje shume te mire kokrash.
Kokrat jane uniforme te rumbullakta me rjetezim
shume te mire dhe tul me ngjyre jeshile, aromatik.
Kokrat pesojne 2-3 kg kane perqindje te larte sheqeri
dhe i rezistojne transportit.
I pershtatshmem per kultivim ne serra,tunele dhe
fushe te hapur.
Rezistencat :F 0,1,2. PM 1,2. MNSV.

 

Categories: ,