Shop

Venus F1

Hybrid i hershem i pershtatshem per kultivim ne sere dhe ne fushe te hapur.
Bima eshte kacubore e hapur dhe ka prodhim te larte dhe te vazhdueshem.
Frutat  kane ngjyre  jeshile te hapur (te bardhe), kane gjatesi 16-18 cm dhe shije te shkelqyer.
Frutat jane uniforme dhe kane forme cilindrike.

 

Categories: ,