Shop

Bostana F1

Hibrid me pjekje shume te hershme.
Ka koker 8-12 kg tip CRIMSON SWEET.
Kokra ka forme te rumbullaket pak ovale.
Tuli ka ngjyre te kuqe te ndezur dhe eshte shume i shijshem.

Rekomandohet te mbillet ne parcelat fushore dhe kodrinore atje ku e kerkuara eshte hershmeria, cilesia e larte e kokrave dhe mbi te gjitha prodhimi i larte dhe cilesor.

 

 

Categories: ,