Shop

Cozmos F1

Hibrid shume i hershem tip GALIA.
Bime me zhvillim te fuqishem, me rendiment te larte dhe shume rezistente,me lidhje shume te mire kokrash.
Kokrat jane uniforme te  rumbullakta me rjetezim shume te mire dhe tul me ngjyre jeshile, aromatik.
Kokrat pesojne 2-2,5 kg kane perqindje te larte sheqeri dhe i rezistojne transportit.
I pershtatshmem per kultivim ne serra,tunele dhe fushe te hapur.
Rezistencat :F 0,1,2.     PM 1,2.    MNSV.

 

Categories: ,