Shop

Florida F1

Hibrid i tipit Crimson sweet, me karakteristikat me te kerkueshme nga tregu.
Diferencohet nga Cr. sweet  nga forma e cila eshte ovale, nga tuli i cili eshte me i embel,  pa fibra dhe me ngjyre te kuqe intensive.
Frutat kane peshe mesatare 12 kg, uniformitet te larte, te kalibruara dhe ruajne uniformitetin gjate gjithe periudhes se vjeljes.
Bime rezistente dhe shume produktive.

 

Categories: ,