Shop

Halo F1

HALO eshte nje hibrid tip VEDEN,90-95 ditesh.Me peshe 2-3 kg.
Cilesite fizike te frutit jane te verdhe te ndritshme,shije te kendshme dhe permasa te frutit uniforme.Tuli nga brenda eshte krokant dhe i bardhe.I pershtatshem per sera dhe fushe te hapur.Shume rezistent gjate transportit dhe ne ruajtjen e saj.
Rezistent: PMR dhe disa raca te Fusariumit.

 

Categories: ,