Shop

Kanaryole F1

Sallate e tipit Batavia.Bime me dendesi te larte ne gjethe dhe me peshe te madhe.Me nje ngjyre te vecante jeshile te hapur.Shume e shijshme ne tipin e saj.Rekomandohet per mbjellje ne Pranvere dhe Vjeshte.
Rezistente ndaj:HR:BI:16-35,Nr:0

 

 

Categories: ,