Shop

Naxos F1

Fruta uniforme ne trajte cilindrike.Bime e forte, e shendetshme dhe rezistente ne kushte viroze te fuqishme.Nyje te shkurtra dhe prodhim i larte konstant.Ideal per eksport per shkak te jetegjatesise ne rafte.Per mbjellje te jashtme.Ngjyre jeshile e erret.
Rezistence:CMV,WMV,ZYMV

 

Categories: ,