Shop

Rambo F1

Hybrid i shkelqyer qe perben  diferencen midis kungujve te bardhe ne saje te prodhimtarise se larte, pershtatshmerise ne te gjitha kushtet dhe kryesisht ne saje te rezistencave ndaj viruseve dhe hirit.

Eshte i pershtatshem per kultivim ne fushe te hapur por edhe ne sere, ne periudhat e ndermjetme te pranveres dhe vjeshtes.
Rezistencat:Gx/Px/Wmv/Zymv.

Categories: ,