Shop

Texas F1

Texas eshte hibrid i tipit Oval,8-10 kg.Mesatarisht i hershem.
Cilesite fizike konsistojne ne bime te fuqishme,lidhje shume te mire te kokrrave ne mbjellje te hershme.Tuli permban nje ngjyre te kuqe te ndezur dhe ka nje shije mjaft te vecante. Rekomandohet per mbjellje ne tunele dhe ne fusha.Shume rezistent ne lidhjet e frutave ndaj kushteve klimatike te disfavorshme.Jetegjatesi ne transport dhe ne raft.
Rezistent:Co:1,Fon:1,Px:1

 

Categories: ,