Shop

Bonarda F1

hibrid me rendimente shume te larta.
Koker e forte cilesore me ngjyre te kuqe te ndezur mbi 210 gr (long shelf- life).
Uniformitet i larte i kokrave.
Lidhje e shkelqyer kokrash dhe ne  temperatura te larta.
Bime me zhvillim mesatar.
Rekomandohet nje nivel i larte dhe konstant pleherimi.
Eshte hibrid  me cikel te hershem i pershtatshem per kulturen e pare dhe te dyte.
Bonarda Early F1 eshte rezistente ndaj: verticiliozes (v), fuzariozes (f2), virusit te mozaikut te duhanit (tomv) dhe nematodave.

 

Categories: ,