Shop

Anlani F1

Spinaq hybrid i tipit aziatik dimëror, i përshtatshëm per vjelje ne tufa.
Ka pjekje relativisht te hershme.
Zhvillim te mirë në temperatura te ulëta.
Bima ka zhvillim shumë të shpejtë dhe vertical (gjethe të ngritura).
Vjelja eshte shumë e lehtë, sidomos vjelja në tufa.
Gjethet kanë ngjyrë jeshile të errët.
Rekomandohet per prodhim vjeshtor, dimëror dhe pranveror.
Ka rezistencë te lartë ndaj vrugut: racave 1-7, 9, 11, 13, 15, 16.

 

Categories: ,